تبلیغات
گروه کارآفرینان یاسین (طب سنتی و تغذیه سالم)-(موفقفیت و کسب و کار) - طرز تهیه اردۀ کنجد خام

رزق و روزی به دنبال تو می دود آرام باش- امام علی(ع)

طرز تهیه اردۀ کنجد خام

نویسنده :اباذر باقری
تاریخ:شنبه 9 فروردین 1393-09:27 ق.ظ

طرز تهیه ارده خام 


کنجدها سرشار از کلسیم هستند، اما مشکلی که در خوردن آنها وجود دارد، این است که کل کنجدی که می خورید اغلب درسته از دستگاه هضم شما می گذرد، بدون اینکه اصلا جذب بدن گردد. ارده کنجد یک راه عالی برای مصرف دانه های کنجد است، زیرا خیلی آسان تر هضم و جذب بدن می گردد. معمولا ارده هایی که شما از بیرون خریداری می کنید، خام نیستند، یعنی دانه های کنجد قبل از تهیه ارده، برشته می گردند. اما در اینجا با نوع خام آن آشنا می شوید.

در اینجا سه نوع طرز تهیه اردۀ کنجد خام گیاهی را می گوییم.

روش اول برای 2 فنجان:

برای این روش، ما کنجد را خیس می کنیم، خیس کردن مغزها و دانه ها آنزیم بازدارندۀ رشد را که در تمام مغزها و دانه ها بطور طبیعی یافت می شود، خنثی می سازد و هضم آنها را راحت تر می گرداند.

1 فنجان کنجد خام

2 فنجان آب، برای خیساندن کنجد ها

طرز تهیه: کنجدهای خام را در دمای اتاق به مدت 4 ساعت در آب کافی خیس نمائید، بطوری که حدود دو و نیم سانتی متر روی کنجد را بپوشاند، زیرا وقتی کنجدها آب را جذب کنند، برجسته می گردند.

آبی که کنجد در آن خیس خورده را جدا کنید و دور بریزید. آنها را زیر آب جاری بشوئید و آنها را در یخچال برای 4 ساعت قرار دهید تا جوانه زند.

کنجدها را در دستگاه مخلوط کن با قدرت بالا یا غذا ساز بریزید و تا وقتی خامه ای شود، مخلوط کنید. از یک قاشق برای تمیز کردن گوشه ها و لبه های مخلوط کن استفاده کنید، و تمام دانه های باقی مانده را جمع کنید و در داخل مخلوط بریزید و بازهم مخلوط کنید، تا وقتی که دیگر هیچ دانه کنجدی باقی نماند. در هربار، در صورت نیاز، یک قاشق غذا خوری آب اضافه کنید تا مخلوط روان باشد.

این ارده به مدت 3 روز در شیشۀ در دار در یخچال باقی می ماند.

روش دوم برای 1 فنجان:

2 فنجان کنجد خام

2 قاشق غذا خوری روغن خام (مانند روغن زیتون یا کرۀ نارگیل آب شده، استفاده از روغن فقط به منظور روان کردن کنجد انجام می شود، خیلی نیاز نیست، فقط کمی)

طرز تهیه: کنجدها را در دستگاه غذا ساز یا مخلوط با قدرت بالا بریزید و 4 تا 5 دقیقه با درجه بالا مخلوط کنید. هنوز کاملا ترد است. مانند این شکل:

همچنین ارده در حین مخلوط شدن در دستگاه غذا ساز، گرم می شود، بنابراین می گذاریم کمی بماند تا گرمایش کم شود و لبه های غذاساز را با قاشق تمیز می کنیم و تمام کنجد های باقی مانده را در داخل مخلوط می ریزیم. سپس دوباره روی درجه بالا برای 4 تا 5 دقیقه مخلوط می کنیم. اکنون کم کم نرم و یکنواخت می گردد، اما هنوز بنوعی خشک است و بافت خامه ای ندارد. دوباره گوشه های ظرف غذاساز را با قاشق تمیز می کنیم و 1 قاشق غذا خوری روغن خام اضافه می کنیم. برای 1 تا 2 دقیقه مخلوط می کنیم. دوباره گوشه های ظرف را با قاشق تمیز می کنیم. دومین قاشق غذا خوری روغن را اضافه کرده و برای 1 تا 2 دقیقه دیگر مخلوط می کنیم و این گونه می شود.

اردۀ کنجد خام خامه ای!


روش سوم:

این یکی روش نسبت به روش اول بافت و قوام بهتری دارند و مانند یک اردۀ عادی است و مدت زمان بیشتری هم می توانید آن را نگه دارید، اما فقط تهیه آن وقت بیشتری می برد. زیرا در این روش به خشک کننده یا خشک کردن کنجد نیاز دارید.

طرز تهیه : دانه های کنجد بدون پوست خام را در آب برای 4 ساعت خیس کنید. گاهی آن را هم بزنید. سپس آب آن را جدا کنید و دور بریزید. کنجد را بشوئید و بگذارید آبش برود. می توانید بگذارید برای 4 ساعت به همین حال باقی بماند.

آن را روی ورق های روغنی پختنی پهن کنید و در دستگاه خشک کننده به مدت 4 الی 6 ساعت یا در طول شب در درجۀ 115 فارنهایت (40 سانتی گراد) آن را خشک کنید. یا از آفتاب برای خشک کردن استفاده نمائید.

دانه های کنجد را در ویتامیکس یا آسیاب کن آسیاب کنید تا مانند بلغور خیلی خیلی ریز شود.

کمی کرۀ نارگیل را گرم کنید و آن را روی کنجدها بریزید و کاملا با دست هم بزنید تا وقتی که کاملا خامه ای شود. اگر توده ای تشکیل شد با قاشق آن را بخوابانید و به همزدن ادامه دهید تا هیچ توده ای باقی نماند.

اگر دوست داشتید خیلی کم نمک دریا هم اضافه کنید.


ایده ها برای استفاده از ارده:

1. برای تهیه یک سس سالاد خامه ای

2. در شیر مغزها. به ازای هر فنجان آب، 1 قاشق غذا خوری ارده استفاده کنید تا آسان ترین و سریع ترین شیر مغز ممکن را تهیه کنید.

3. به هوموس نخود اضافه کنید.

4. به ارده کنجد، گیاهان و ادویه ها را اضافه کنید تا پنیرهای دانه های وگان خام را درست کنید.

5. یک قاشق پر از ارده کنجد را به سس های پاستا اضافه کنید تا یک سس پاستای خامه ای خوشمزه درست کنید.

منبع :کانون انسان پاک




نوع مطلب : طب سنتی 

داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 
marijuana
پنجشنبه 3 اسفند 1396 08:18 ب.ظ
هی، وبلاگ بسیار خوب!
cam4 hack ver 4.85 exe
دوشنبه 6 آذر 1396 06:20 ب.ظ
وای، طرح بندی وبلاگ عالی! چه مدت وبلاگ نویسی کرده اید؟
برای؟ کاری میکنید که بلوگنویسی به نظر آسان بیاید. به طور کلی
نگاهی به وب سایت شما با شکوه است، بجز محتوای آن!
std testing
شنبه 13 آبان 1396 06:05 ب.ظ
این موضوعی است که نزدیک به قلب من است... سلام!
هرچند که اطلاعات تماس شما کجا هستند؟
ask psychic question
جمعه 12 آبان 1396 07:50 ب.ظ
ما وبلاگ خود را کاملا دوست داریم و اکثریت پست های شما را پیدا می کنیم که فقط به دنبال آن هستم.

آیا نویسندگان مهمان را برای نوشتن مطالب در دسترس برای شما آماده می کنید؟
شما؟ من نمیخواهم پست بزنم یا درباره بسیاری از موضوعاتی که در اینجا بنویسید توضیح دهید.
باز هم، ورود به سیستم وبلاگ عالی!
best supplement insurance plans
چهارشنبه 10 آبان 1396 05:11 ب.ظ
روش خود را برای توصیف همه در این مقاله واقعا لذت بخش است، هر کس می تواند به زحمت از آن آگاه است، بسیار متشکرم.
private std screening
شنبه 18 شهریور 1396 02:40 ب.ظ
پست بسیار عالی من به سادگی بر وبلاگ شما و
مایل به ذکر است که من واقعا دوست داشتم در حال مرور وبلاگ شما
پست ها. پس از همه من به اشتراک RSS شما و من امیدوارم شما
یک بار زنگ بزنید
free std testing near me
شنبه 18 شهریور 1396 10:42 ق.ظ
عجیب و غریب، چه وب سایت ای است! این وب سایت اطلاعات ارزشمندی را برای ما ارائه می دهد، نگه داشتن آن.
psychic phone reading
شنبه 18 شهریور 1396 07:58 ق.ظ
من خیلی هیجان زده شدم وب سایت شما را پیدا کردم، من واقعا شما را با تصادف، در حالی که من بود
در حال مشاهده Digg برای چیز دیگری، Anyways من اینجا هستم و فقط دوست دارم
برای گفتن سلام برای یک پست فوق العاده و یک وبلاگ هیجان کامل (I
همچنین موضوع / طراحی را دوست دارم)، من ندارم
زمان برای رفتن از طریق آن همه در دقیقه اما من کتاب نشان داده شده و همچنین شامل RSS خود را
تغذیه می شود، بنابراین زمانی که زمان دارم، دوباره به خواندن ادامه خواهم داد
خیلی بیشتر، لطفا کار فوق العاده ای را ادامه دهید.
std screening near me
جمعه 17 شهریور 1396 01:53 ق.ظ
به سادگی می خواهم بگویم که مقاله شما شگفت آور است.
روشنایی در پست شما به سادگی سرد است و می توانم فرض کنم شما متخصص هستید
در این خصوص. خوب با اجازه شما اجازه بدهید که غذای شما را بگیرم
به روز رسانی با پست آینده. با تشکر از یک میلیون و لطفا کار لذت بخش را ادامه دهید.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر




Admin Logo
themebox Logo
** ** **
پربازدیدترین مطالب

کد پربازدیدترین

** **
Google

در این وبلاگ
در كل اینترنت
** **